Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Operator/e në Market, Operator i/e Shitjes në Pompë

IP-Kos
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë; 10000, Republika e Kosovës, me datë: 25/05/2022 shpall:

                                                                           K O N K U R S

Lokacioni: Lipjan, Preoc (Graçanicë), Viti, Gjilan, Prishtinë

Kushtet e punës

 • Pagë atraktive, sigurim shëndetësor, orari i punës dhe pushimet sipas ligjit të punës

Përshkrimi i pozitës: Operator/e në market:

 • Operator/e në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator/e në market

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e pesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Lokacioni: Lipjan


Përshkrimi i pozitës:  Operator i/e  shitjes në pompë

 • Operator i/e shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
 • Mbravjtjen e punësa në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator i/e  i shitjes në pompë

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e pesme apo të lartë;
 • Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

 

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:

 

Shikime 3,005
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management