Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Rrobaqepëse

Fërfër
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Ferfer hap konkurs për:
 
 Rrobaqepës/e
 
Kërkojmë rrobaqepëse profesioniste dhe detajiste për qepje të materialeve dhe të jetë e përshtatshme për punë në grup.

Paga: 250 € 

Te interesuarit të kontaktojnë +383 49 424 942 ose email
kontakt@fer-fer.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management