Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozites:    AGJENT I SHITJES

Lokacioni:  Mundësi punësimi në tërë Kosovën

Data e hapjes:      24.05.2022

Data e mbylljes:   12.06.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise; zbaton planin e parashikuar te shitjes,
 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit të vizitës,
 • Prezentimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhenieve me klient në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkeses së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës mesme; (pregaditja Universitare është përparësi)  

Pervoja e Punës: Minimum 2 vite përvojë pune ne fushën e shitjes

NJOHURITË TJERA:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 6,210
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management