Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Inxhinier i Arkitekturës

Urban Metropol
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Urban Metropol shpk shpall konkurs per poziten:

Inxhinier i Arkitektures 

Kushtet:

  • Të ketë të përfunduar së paku nivelin Bachelor të studimeve;
  • Të ketë njohuri rreth software-ve të projektimit;
  • Të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese;
  • Të jetë i gatshem të punojë ne ekip;
  • Perparesi kane kandidatet me pervoje pune.

Vendi i punes: Prishtinë

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne ne e-mail adresen: urbanmetropolshpk@gmail.com

Afati per aplikim: 24.05.2022 - 10.06.2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management