Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamarier/e, Shankist/e, Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Symphony
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Symphony
Restauranti Symphony me traditë 16 vjeçare, në gatesat tradicionale, me shije autentike që nga viti 2003!
 
Restoranti Symphony dallohet për veçantinë dhe ngrohtësinë e brendshme të tij nga njëra anë, dhe ndërthurjen e përsosjeve mes klasikes dhe bashkëkohores nga ana tjetër.
 
Symphony është projektuar në mënyrë të ngjashme me restorantet alpine të Zvicrës, ndërsa dallohet dukshëm për ngrohtësinë e traditës shqiptare, veçanërisht në funksionalitetin e bukur të drurit dhe dizajnin e vjetër të relikteve shqiptare. Në Symphony përgatitet pogaçja tradicionale dhe shërbehen pijet më të njohura, kombëtare dhe ndërkombëtare.
 
Restaurant "Symphony" me lokacion në Prishtinë, kërkon të zgjerojë stafin dhe kërkon punëtor në këto pozita:
  • Kamarier/e
  • Shankist/e
  • Kuzhinier/e
  • Ndihmës/ Kuzhinier/e

Kualifikimet e kërkuara për këto pozita janë: 

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi në punë ekipore;
  • Aftësi organizative;
  • Përvoja e punës është përparësi (jo obligative)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Afati i fundit për aplikim është 07 Qershor 2022.

Shikime 671
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 07/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management