Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE – BASHKËPUNËTOR PËR ZYRËN E SOS Fshatrave të Fëmijëve

Asistent Administrativ (zëvendësim)

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në kuadër të misionit saj, ka hapur një vend të lirë pune për pozitën:  Asistent Administrativ (zëvendësim)

Përshkrimi i detajuar për këtë vend të lirë pune mund të shkarkohet duke klikuar KËTU

Data e fundit për dorëzim të dokumentacionit është 06.06.2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Dokumentacioni dorëzohet në formë elektronike përmes emailit hr.recruitment@soskosova.org

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

  • Aplikacioni për punësim i SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë, i cili mund të shkarkohet duke klikuar KËTU
  • CV;
  • Kopje të Diplomave dhe Çertifikatave
  • Kopje të Referencave nga punëdhënës paraprak.

(Vërtetimi që nuk jeni nën hetime, vetëm për kandidatet që ftohen në intervistën e fundit). 

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë  jo-qeveritare dhe jo-profitabile, e zhvillimit social, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga viti 1999, duke i mbështetur nevojat dhe brengat e fëmijëve në nevojë dhe pa përkujdesje prindërore, duke u përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët pa përkujdesje prindërore,  si dhe përgatitjen e tyre për një jetë të pavarur.

Shikime 2,215
Kategoria Administratë
Skadon 06/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management