Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune

Foda Line SH.P.K.
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Në kuadër të zgjërimit të aktivitetit, Foda Line sh.p.k. shpall:

KONKURS


Prezantues/e mjekësor/e;

Vend të punës: 5 pozita
2 pozita për terenin e Prishtinës
1 pozitë për terenin e Gjilanit
1 pozitë për terenin e Prizrenit
1 pozitë për terenin e Pejës


Përgjegjësitë:
- Të prezantojë produktet e programit përkatës tek profesionistët shëndetësor;
- Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
- Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
- Të bëjë raporte javore dhe mujore;
- Organizimi dhe pjesëmarrja në konferenca mjekësore;

Kualifikimet:
- Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji; Fakulteti Ekonomik drejtimi: Marketing, Shitje.
- Të ketë përvojë pune së paku një vit si Prezantues/e mjekësor/e;
- Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vet-iniciativë;
- Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
- Të posedojë patent shofer, kategoria B;
- Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
- Njohja e gjuhës Angleze


Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në me foto në e-mail adresën: fodaline.kosovo@gmail.com Konkursi është i hapur deri më 31.05.2022

Shikime 2,831
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management