Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Zhvillues Tregu (Market Developer)

Rukolli Distribution
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Rukolli Distribution shpall konkurs pune per:

Pozita: Zhvillues Tregu (Market Developer)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Gjetja e klientëve të rinjë, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit të shitjes sipas objektivave;
 • Realizimi i vizitave ditore në teren, prezantimi dhe shitja e produkteve në teritorin e Kosovës ;
 • Zhvillimin e tregut, ruajtjen dhe krijimin e marrëdhënieve të mira me klientët si dhe krijimi i marrëdhenieve të qëndrueshme me klientet në baza ditore;
 • Mirëmbajtja e kontratave ekzistuese si dhe gjetja e klientëve të rinjë potencial;
 • Rritja e distribucionit dhe vizibiltetit në on-trade për të gjithë portofoline kompanisë;
 • Menaxhimin, monitorimin dhe analizimin e përformancës së agjentëve të shitjes
 • Kontrolli i stokut, parashikimi i porosive në kohë;
 • Vlerësimi i sasisë së porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve apo mbingarkimin e tepërt;
 • Përcjell afatet e mallrave nëpër markete si dhe hulumton mundësinë e shpërndarjes së tyre;
 • Mban evidenca dhe përpilon raporte të ndryshme lidhur me blerësit e kompanisë;
 • lnformohet në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecuritë e tregut përkatës;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg si: konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun, etj;
 • Në kordinim me mbikqyrësin cakton pikat për organizime promocionale;
 • Përgjegjës për informim rreth gjendjes në treg dhe për cilen do vërejtje apo sygjerim që mund të vij nga ana e blerësit ;
 • Raporton për punën ditore në teren, referon vështërsitë eventuale dhe propozon zbatimin e masave të caktuara për rastet konkrete;

Kualifikimet

 • Arsim të lartë (preferohet fakulteti ekonomik);
 • Minimumi 2 vjet përvojë pune në lëminë përkatëse;
 • Të jetë i/e shkathë, fleksibil dhe i motivuar për punë;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe koordinuese;
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe menaxhimit të kohës;
 • Duhet të kenë njohuri të mira të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të këtë patent shofer, kategoria B.

Te interesuarit te lajmerohen ne: info@rukollidistribution.com

Shikime 2,052
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 22/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management