Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent Telefonik (Gjuhë Gjermane)

dieseo GmbH Kiel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimi i pozitës së punës

Dieseo GmbH është në kërkim të agjentëve telefonik për suport në qytetin e Prishtines.

Detyrat dhe pergjigjësitë kryesore:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre.
 • Informon dhe përgjigjet rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin dhe kërkesat e tyre
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.

Kërkesat kryesore të punës

 • Komunikon rrjedhshëm në gjuhën Gjermane, në të folur dhe shkruar të paktën nivelin B2
 • Ke njohuri bazike të Gjuhes Angleze.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • Je i/e organizuar, dëshiron angazhim dhe zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Çka ofron Dieseo GmbH?

 • Pagë të lartë dhe mbi mesatare të industrisë
 • Vend të sigurtë të punës me kontratë të rregullt.
 • Mundësi të zhvillimit të karrieres.
 • Fillim i punës i menjëhershëm

Dërgo CV tuaj në email-in Ld@dieseo.de dhe fillo menjëherë punën.

Shikime 2,411
Kategoria Telekomunikim
Skadon 22/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management