Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndihmes Kuzhinjer

Detyrat:

 • Te ndihmoj ne Punet e Kryekuzhinjerit apo Kuzhinjerit
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
 • Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
 • Te jete i paster dhe pedant.
 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
 • Te jete i gatshem per te punuar nën presion, me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me ndrrime.
 • Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.

Praktikant Ne Kuzhine

 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
 • Te jete i gatshem per te punuar nën presion, me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me ndrrime.
 • Te ndihmoj ne Punet e Kryekuzhinjerit apo Kuzhinjerit
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
 • Te jete i paster dhe pedant.
 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
 • Te jete i gatshem per te punuar nën presion, me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me ndrrime.
 • Kryen- larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.

Te gjithe personat

Qe kan perfunduar shkollen e mesme, jane ne shkollen e Kulinarise apo te gjithe ata te cilet mendojne se kane kualitete per te zhvilluar kariere ne kuzhine mund dhe duhet te aplikojne.

Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv me 1 fotografi , si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne:

apliko@hotelgarden-ks.com

me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinjer

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Praktikant Ne Kuzhine

Vini re: Perparsi do te kene te gjith personat e shkolluar ne lemine e Kulinarise si dhe ata me pervoje pune.

Shikime 1,300
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management