Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent i Shitjes (Komercialist)

Fosko
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FOSKO LLC. shpall konkurs për pozitën:

Agjent i Shitjes (Komercialist) për tërë territorin e R. Kosovës

FOSKO LLC eshte perfaqesues ekskluziv i brendit Maysa Gida dhe Mekgida me aditive ushqimore në industrine e qumështit dhe lëndë të para për Pastiqeri dhe Furrtari.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton produktet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore menagjerit
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar promovimin dhe shitjet 
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kushtet e përgjithshme:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Përvojë pune së paku një vit në shitje të produkteve ushqimore (Perparesi në sektoret e ngajshem).
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mailin fosko.ks@gmail.com me përshkrimin APLIKUES/E. Aplikimi eshte I hapur deri me date 8 Qershor 2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management