Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Specialist/e i/e Marketingut Digjital (2)

Comodita Home
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Specialist/e i/e Marketingut Digjital

Gjakovë (1 pozitë), Prishtinë (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Krijon kampanja me pagesë në platforma të ndryshme të mediave sociale;
 • Zhvillon dhe monitoron buxhetet e kampanjave;
 • Mbikqyr përmbajtjen e të gjitha mediace sociale dhe kanaleve digjitale;
 • Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun digjital, përfshirë SEO/SEM, bazën e të dhënave të marketingut, email, mediat sociale dhe kampanjat reklamuese të ekranit;
 • Vlerëson metrikat e rëndësishme që ndikojnë në trafikun në faqet tona në mediat sociale dhe audiencën e synuar;
 • Kujdeset për përmbajtjen e imazhit të fotografive dhe videove të postuara;
 • Zhvillon përmbajtje origjinale të postimeve dhe sugjeron mënyra kreative për të tërhequr më shumë trafik klientësh e njëkosisht promovon brendin denjësisht;
 • Ideon trendet dhe optimizon shpenzimet dhe përformancën bazuar në njohuritë e fituara;
 • Kordinohet me departamentet e marketingut dhe shitjes për të përmisuar rezultatet e marketingut;
 • Identifikon tendencat dhe teknologjitë më të fundit që ndikojnë në industrinë tonë;
 • Monitoron dhe menaxhon aktivitetet promocionale dhe aktivetet tjera në teren.

Kërkesat për këtë konkurs:

 • Shumë krijues me aftësi të shkëlqyera analitike
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikuese dhe ndërpersonale
 • Aftësi bashkëpunuese në punë ekipore dhe në punë me palë të treta;

Kualifikimi:

 • Diplomë Bachelor në marketing, apo drejtime tjera të ngjajshme;
 • Përvojë minimale prej 2 vitesh në departamentin e marketingut;
 • Njohuri të thelluara të platformave të ndryshme sociale (psh. Facebook Ads Manager, Business Suite, Creator Studio) 
 • Njohuri të qëndrueshme të mjeteve të analizës së faqes në internet (psh. Google Analytics, Netinsight, Omniture, Webtrends).
 • Përvojë në vendosjen dhe optimizimin e fushatave Google Adwords;

Afati për aplikim deri më 19.06.2022

Shikime 2,501
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 19/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management