Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

3D Animator/e

Gjakovë (1 pozitë), Prishtinë (2 pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Animimi dhe dizajnimi i 2D/3D modeleve, prapavijave, seteve, karaktereve, objekteve, hapësirave, siglave, shpicave dhe kërkesave të tjera, në afatet e caktuara të prodhimit;

Puna me software si 3D Studio Max, Maya, Cinema 4D, After Effects, Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, software të tjerë për montazh, ose ekuivalent për 2D/3D;

Kërkesat për këtë konkurs janë:

Fleksibël në punë ekipore

Aftësi për zgjidhjen e problemeve

Kualifikimi:

Të jetë i/e diplomuar në drejtimet: Komunikim vizuel, Dizajn Grafik;

Të ketë 2 vite përvojë në fushën e dizajnit/animacionit;

Portofolio të pasur me punët e tij/saj deri më tani;

Të jetë i aftë të punojë me paketën Adobe Creative Cloud;

Certifikime për përdorimin e aplikacioneve software të sipër përmendura.

Ne ofrojmë:

Zhvillim profesional në karrierë, trajnime të avancuara në fushat relevante, pajisjet e nevojshme për kryerjen e punës;

Afati për aplikim deri më: 19.06.2022

Shikime 4,674
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 19/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management