Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per poziten Asistent te Kamerës

  • Njohuri bazike te gjuhes angleze ne te folur
  • Pervoje pune ne Set te Xhirimit (film, reklame apo  dokumentar)
  • Njohuri gjenerale te kameres dhe teknologjise
  • Patent shofer te kategorise B

Konkurs per poziten (Teknike te Ndriqimit)

  • Njohuri bazike te gjuhes angleze ne te folur
  • Pervoje pune ne Set te Xhirimit ( film, reklame apo  dokumentar)
  • Njohuri te pergjithshme ne Elektrike dhe Ndriqim
  • Patent shofer te kategorise B

Numri i vendeve te lira eshte 6

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne emal 
jobs@ikone-studio.tv

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management