Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Brand Manager - Menaxher i Markës (2)

Eng Office
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDESI PUNESIMI

Eng Office po kërkon dy (2) kandidatë për poziten Brand Manager (Menaxher i Markes) per Panasonic Heating & Cooling dhe Haier:

 • Një pozitë e hapur në Zyren Qendrore – Prishtinë.
 • Një pozitë e hapur në Pikën e shitjes – Ferizaj.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Te kete te perfunduar fakultetin e Makinerisë apo Menaxhment dhe shitje
 • Aftesi te mirat të komunikimit dhe shitjes
 • Të kete përvoje pune të ngjajshme
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze

Përgjegjësitë

 • Te ofroje keshilla profesionale klienteve drejte perzgjedhjes se produkteve
 • Te kuptoje ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
 • Ti kuptoje produktet dhe funksionet e tyre
 • Të menaxhoj marrdheniet me partneret apo klientet ekzistues dhe të rinjë
 • Të mirëmbajë dhe zhvilloje strategjine për arritjen e targeteve për Brendet/Markat qe ka ne menaxhim
 • Të ruajnë integritetin e markës në të gjitha aspektet duhet të komunikojë aktivitet e marketingut si dhe te menaxhoj protfoilion e produketeve.

Te gjithe te interesuarit  duhet te dergojne CV-ne ne email-in hr@enrad-ks.com  duke bashkangjitur edhe letren motivuese.

Afati i fundit per aplikim eshte 10 Qershor 2022.

Shikime 1,199
Kategoria Menaxhment
Skadon 10/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management