Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistent/e

Iniciativa e Pavarur e të Verbërve të Kosovës
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Inciativa e Pavarur e të Verbërve të Kosoves (IPVK) kërkon një asistent/e me orar të plotë me kohëzgjatje prej 6 muajve.

Detyrat dhe përgjegjësitë përfshijnë por jo domosdoshmërisht kufizohen në:

  • Asiston personin e verbër në plotësimin e dokumentacioneve të ndryshme në Administratë dhe gjetkë (plotëson dokumente me shkrim apo me kompjuter për personin e verbër me këshillim të tij)
  • Shoqërojë dhe asiston personin e verbër nga vendbanimi i tij në punë dhe anasjelltas, në Stacionin e autobusëve, në banka, në organet e noterisë dhe ato gjyqësore, ambasada, etj. (varësisht nga agjenda ditore).

Të meret me dërgesat postare dhe angazhime të tjera administrative sipas marrëveshjes.

Kandidatët duhet të kenë së paku kualifikimet e cekura më poshtë, të cilat duhet të theksohen në CV-të dhe letrat e tyre motivuese:

  • Të jetë mbi 18 vjeç, të njohë punën me kompjuter në programet bazë, të ketë aftësi në komunikimin publik, të jetë ie gatshme të aftësohet për disa ditë në orientimin në hapsire
  • Të banojë në Prishtinë,
  • Pagesa bëhet çdo muaj konform normes dhe orarit të punes

Proceduarat e konkurimit:

Shpallja e konkurrimit është e hapur për të gjithë të interesuarit për aplikim.

Personat e interesuar inkurajohen të dërgojnë CV-në dhe letrën motivuese në iniciativaepavarureteverberve@gmail.com deri më 30.05.2022.

Vetëm kandidatët e listës së ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 2,085
Kategoria Administratë
Skadon 30/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management