Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Edukatore, Motër Edukatore, Asistent /e Administrativ/e, Kuzhiniere, Mirëmbajtëse

VIP Kids
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kopshti Vip Kids shpallë keto vend te lira pune:

Edukatore
Motër Edukatore
Asistent /e  Administrativ
Kuzhiniere
Mirëmbajtëse

Kushtet dhe kualifikimet për pozitat e shpallura të punës janë:

 • Diplomë në Fakultetin e Edukimit në njerin nga programet:
 • Edukimi dhe zhvillimi në fëmijërinë e hershme (0-3 vjeç)
 • Programi parashkollor;
 • Pedagogji e Përgjithshme;
 • Shkencat sociale (Përkujdes dhe mirëqenja e femijeve)
 • Edukim Inkluziv;
 • Të diplomuar në Fakultetin e Infermierisë.
 • E preferuar jo e domosdoshme përvoja e punës
 • Të kenë aftësi për vetiniciativë dhe të jenë të motivuara për të punuar me fëmijë.
 • Të ketë njohuri në Gjuhen Angleze.
 • Të jenë kreativ dhe bashkëpunues.

Konkursi eshte i hapur i hapur 10 dite nga data e publikimit.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: vipkids2011@gmail.com

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë!

Shikime 2,695
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 30/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management