Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Albi Shopping pjesë e Albi Group shpall konkurs:

Pozita: • VOZITËS- KATEGORIA B DHE C

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bartja e produkteve të ndryshme në destinimet e përcaktuara;
  • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
  • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
  • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Prishtinës dhe më gjerë;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;

Të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë duke dërguar CV-në apo plotësuar aplikacionin e Kompanisë përmes e-mail adresës në: hr@albicenter.com duke cekur pozitën për të cilën aplikoni ose duke i dërguar fizikisht tek zyret e Albi Group në adresën: Zona e Re Industriale, p.n Veternik, Prishtinë (Albi Mall) më së largu deri me 18.06.2022.

 

Shikime 2,743
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 18/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management