Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

INFOSOFT SYSTEMS KËRKON TË PUNËSOJË:
SYSTEM ENGINEER

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentet e tjera që vërtetojnë kualifikimet e tyre në adresën e-mail: hr@infosoftsystems-ks.com . Detajet e hollësishme lidhur me pozicionin e punës dhe kërkesat për kandidatët i gjeni në postim.

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Të instalojë, konfigurojë, optimizojë hardware server, storage, hyperconverged infrastructure, tape libraries, etj te furnitoreve te njohur
 • Të indentifikojë dhe izoloje problemet qe kane lidhje me komponentet hardware.
 • Të kuptojë “Action Plan” te instruktuara nga vendorët dhe të ndërrojë komponentët difektozë.
 • Të kryejë upgrade të firmware-eve të fundit sipas rekomandimeve të vendorit.
 • Të krijojë zgjidhje dhe të integrojë komponentë të ndryshëm hardware sipas kërkesave të klientit.
 • Të japë konsulencë të arkitekturës hardware.
 • Të instaloje Sisteme Operative Windows dhe Linux.
 • Të. instaloje hypervisor VMware ESXi, Hyper-V, KVM etj
 • Të manaxhojë eskalimin e case-eve me vendoret perkates.
 • Të dokumentojë dhe përmirësojë “Action Plan” të kryera.
 • Të sqarojë klientin rreth problematikave dhe të jape rekomandimet sipas praktikave më të mira.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike, Shkenca Kompjuterike apo profile të tjera teknike të ngjashme
 • Minimalisht 1 vit experiencë në fushën e IT.
 • Njohuri praktike në hardware server & storage
 • Njohuri praktike në Linux Server
 • Njohuri praktike në Windows Server
 • Certifikim në Comptia Server + është avantazh.
 • Aftësi te mira troubleshooting.
 • Njohuri shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Aftësi komunikuese shumë të mira me klientët, partnerët dhe vendorët.
 • Të jetë i disponueshem dhe kooperues me ekipin për punë edhe jashtë orarit.

Benefite

 • Përzgjedhje të kandidatëve profesional dhe në mënyrë meritore.
 • Orari i punës: orar i rregullt i punës.
 • Pagë konkurruese në treg.
 • 20 ditë pushim vjetor në vit, përfshir të gjitha pushimet  tjera sipas legjislacionit në fuqi.
 • Sigurim Shëndetësor për punonjësit e kompanisë.
 • Mundësi për zhvillim profesional.

Afati i fundit për aplikim 10.06.2022

Shikime 1,582
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 10/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management