Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

            DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I TELEFONATAVE DHE AGJENDËS,
 • KORDINIMI I KONFERENCAVE, TRAJNIMEVE, SEMINARVE DHE TAKIMEVE,
 • KOMUNIKIMI DHE KORDINIMI I PËRGJEGJËSIVE ME PALET E JASHTME NE GJUHEN ANGLEZE,
 • MONITORIMI I OBJEKTIVAVE APO KPI TE CAKTUARA NGA MENAXHMENTI,
 • MIRËPRET PALË, TRAJTON KËRKESAT E TYRE, JU OFRON ZGJIDHJE APO I DREJTON TEK PERSONAT E DUHUR,
 • ORGANIZON KONFERENCA, TAKIME, REZERVIME DHE UDHËTIME PËR PERSONELIN E KOMPANISË,
 • HARTON DHE SHPËRNDANË SHËNIMET DHE RAPORTET E TAKIMEVE,
 • PRANON EMAILET, MATERIALET PROMOVUESE DHE INFORMACIONE TË TJERA,
 • MBANË SHENIME TË ORAREVE NË KALENDARIN E NGJARJEVE,

              KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •  SHKOLLIMI I LARTË DIPLOMË UNIVERSITARE, PËRPARSI    ME KUALIFIKIM MASTER
 • TË KETË NJOHURI TË MIRË PER WORD, EXCEL, PDF ETJ,
 •  NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 •  PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: hr@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Shikime 1,217
Kategoria Menaxhment
Skadon 18/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management