Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamarier, Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier (Veternik, Komoran, Prizren)

Shell Kosova
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Konkurs I hapur per:

Kamarier, Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier

Lokacioni: Veternik

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Aftesi te mira komunikimi.
 • Aftesi te mira prezantuese tesherbimeve dhe produkteve.
 • Rrespektimi I rregullave ne pune.
 • Pervoje e domosdoshme, sipas vendit te punes.
 • Ruajtja e raporteve kolegiale, departmentet dhe sektore te tjera te kompanise.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Te jete I besushem dhe I drejte.
 • Te jete I gatshem te punoje ne group dhe individualisht
 • Te jete fleksibil dhe I pershtatshem per te punuar ne orar te ndryshem.
 • Aftesi per te punar nen presionin e kohes.
 • Preferohet shkollimi I larte.
 • Pervoj pune, minimum 2 vjet.

Aplikimi duhet te behet vetem online duker derguar:

Cv-ne tuaj me foto perms e-mail, adreses: hr@euroshell-ks.com

Ne subject le te shenohet pozita per te cilin aplikoni.

Informata shtese prej ores 8:00-17:00 tel: +38649940014


Kamarier

Lokacioni: Komoran

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
 • Respektimi i rregullave në punë;
 • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
 • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen:  hr@euroshell-ks.com

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014


Pozitat: 

Kamarier

Lokacioni: Prizren

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
 • Respektimi i rregullave në punë;
 • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
 • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen:  hr@euroshell-ks.com

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Shikime 1,243
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management