Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitës/e për Vetura

BMW dhe Mini
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Doni të punoni në një shoëroom modern, me standarde Evropiane dhe me vetura prestigjioze të brendeve BMW dhe Mini, atëherë  mos hezitoni të aplikoni në pozitën e hapur të BAVARIA MOTOR CARS, distributor i veturave të reja dhe të përdorura të BMW dhe Mini në Kosovë, ju mirëpresim.

Shitës/e për Vetura

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Komunikon me klientë dhe ofron të gjitha informacionet e nevojshme mbi veturat në shitje
 • Përgaditë veturat për shitje në shoëroom duke përfshirë fotogramin dhe listim në ëeb dhe platformat për shitje online
 • Asiston klientët në përzgjedhjen e veturave që I përshtaten nevojave dhe kërkesave të klientit
 • Informon dhe këshillon klientët për blerjet e veturave me financim bankar
 • Përkujdeset për higjienën e produkteve dhe të hapsirës në shoëroom
 • Angazhohet për përmirësimin dhe mbarëvajtjen e proceseve të shitjes në shoëroom
 • Detyrat tjera të përcaktuara nga Menaxhmenti

Kualifikimet:

 • Përvoja në shitje është e domosdoshme (përvoja në shitjen e vetura është përparësi)
 • Diplomë në Administrim Biznesi, Shitje, Marketing është përparësi
 • Duhet të ketë aftësi të shkëlqyera prezantuese, komunikuese, dhe negociuese
 • Duhet të ketë njohuri për veturat dhe industrinë e veturave
 • Shpirt konkurrues dhe ambicioz
 • Profesionalizëm dhe i orientuar drejt rezultateve
 • Të ketë patentë shoferi

Shikime 3,766
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management