Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Doni të punoni në një ambient të bukur, me standarde Evropiane dhe me produkte premium, atëherë  mos hezitoni të aplikoni në pozitën e hapur të OIL KS SH.P.K, distributor i produkteve të brendit CASTROL  Gjerman në Kosovë, ju mirëpresim.

Depoist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen pranimin e mallit në depo, përkatësisht ngarkon-shkarkon mallin sipas procedurave
 • Kontrollon mallin e pranuar/shkarkuar, konkrektisht sasinë, cilësinë, dhe identifikon cdo dëmtim të mallit dhe informon menaxherin në rast të ndonjë parregullësie
 • Angazhohet në punët dhe aktivitetet e përditshme në depo
 • Mbanë përgjegjësi për strukturimin dhe kategorizimin e mallit në depo sipas standardeve të përcaktuara
 • Bënë vendosjen e mallit në hapësirat/raftet e duhura në depo sipas specifikave të mallit, në mënyrë fizike apo me makineri adekuate
 • Përcjell dhe angazhohet në shpërndarjen në kohë të porosive
 • Mirëmban regjistrat, raporton informatat përkatëse, si dhe bën përgaditjen e dokumentacionit të nevojshëm
 • Organizon dhe angazhohet në ciklin e rregullt të numërimit të stokut.
 • Mbanë përgjegjësi për mallin e pranuar në depo dhe mallin e liruar/shkarkuar nga depo
 • Angazhohet për përmirësimin dhe mbarëvajtjen e proceseve në depo
 • Kryen detyra tjera të kërkuara nga menaxheri sipas nevojës

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë punë në depo
 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
 • Njohuri dhe përvojë në përdorimin e pironierit
 • Njohuri në përdorimin e produkteve të MS Office
 • Aftësi të mira organizative dhe të komunikimit
 • Aftësi për tu adaptuar në një ambient dinamik dhe sfidues të punës
 • Patent shoferi: Kategoria B, C1 – preferohet

Shikime 963
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management