Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Doni të punoni në një ambient të bukur, me standarde Evropiane dhe me produkte premium, atëherë mos hezito të aplikoni në pozitat e lira te Oil-Ks Shpk, distributor i produkteve të brendit CASTROL Gjerman në Kosovë, ju mirëpresim.

Agjent i Shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të mirëmbajë rrjetin ekzistues të klientëve dhe identifikoni klientët e rinj për kompaninë.
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanisë
 • Të jetë në gjendje të përfundojë studimin e produkteve në një kohë të shkurtër
 • Të adresoj ankesat e paraqitura nga klientë të ndryshëm në koordinim me menaxherin
 • Identifikon nevojat e produkteve për klientët dhe bën propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.
 • Zbatimi i procedurave në fuqi dhe rregulloreve të brendshme të kompanisë.
 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallrave për të cilat punon sipas planit të përcaktuar nga menaxheri;
 • Përgatitet para se të dalë në terren, përcakton qëllimet për çdo vizitë dhe përcakton prioritetet gjatë vizitave;
 • Bën prezantimin dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës
 • Mban të dhëna financiare ditore për vlerat e mallrave dhe sasisë të shitur në teren.
 • Raportet në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Detyra të tjera sipas nevojës / kërkesës.

Kualifikimet:

 • Përvoja në shitje është e domosdoshme
 • Diplomë në Administrim Biznesi, Shitje, Marketing është përparësi
 • Duhet të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese
 • Të zotërojë aftësinë për të punuar individualisht dhe në grup
 • Shpirt konkurrues dhe ambicioz
 • Profesionalizëm dhe i orientuar drejt rezultateve
 • Të ketë patentë shoferi

Shikime 1,752
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management