Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S   P U N E

Kompania Koral Invest L.L.C. shpallë konkurs për këto vende pune:

Pozita:                      Punëtor ndërtimi

Vendi I punës :       Fushë Kosovë, Prishtinë

Kohëzgjatja :          E pakufizuar

Numri i pozitave:   një (15) ekzekutues .

Data e fillimit:        Korrik 2022

Detyrat dhe përgjegjësite kryesore të punës:

  • Mjeshtër dhe punëtor – Suvatues
  • Mjeshtër dhe punëtor - Knauf dhe glet
  • Mjeshtër dhe punëtor – Fasade Stiropori-Demit Fasade

Kushtet:

  • Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës.
  • Të ketë të kryer arsimin bazik.

Kushtet e punës janë sipas standardeve më të larta, si dhe pagat, orët e punës dhe orët shtesë paguhen sipas ligjit ne fuqi.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në këtë nr. telefoni +383 44 706 934, cdo dite prej orës 08:00-17:00, përveq te dielave, ose t’i dërgojnë dokumentet e kërkuara në e-mail adresën koralinvest21@gmail.com

KORAL INVEST L.L.C.

VETERNIK - PRISHTINË

Shikime 1,412
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management