Korporata Rugove
Vende të lira të punës (3)
Shpërndaje
	 	 

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për këto pozita të hapura të punës:

1. MENAXHER I CILËSISË (DRELAJ, PEJË)

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

 • Mbikëqyr të gjitha proceset e filtrimit dhe periodikisht bën kontrollin e cilësisë gjatë prodhimit;
 • Përmbush pritjet e klientëve lidhur me cilësinë e produkteve;
 • Heton shkaqet e problemeve të cilësisë dhe propozon zgjidhje;
 • Kontrollon prodhimin nëse është sipas standardeve të vendosura;
 • Si dhe punë dhe detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi.

KRITERET E PUNËSIMIT:

 • Të ketë të përfunduar studimet e larta në drejtimin përkatës;
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune në pozitën e lartcekur, ose në punë të tjera të ngjashme;
 • Përvoja në industrinë ushqimore/lëngjeve do të konsiderohet përparësi;
 • E preferueshme njohja e ndonjë gjuhe të huaj, sidomos asaj angleze.

2. NDIHMËS MIRËMBAJTËS I PAJISJEVE DHE ELEKTRIKES (DRELAJ, PEJË)

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

 • Ndihmon mirëmbajtësin në kryerjen e punëve ditore të tij;
 • Bën servisimin e pajisjeve hidro-elektrike sipas nevojës;
 • Ndërmerr masa të nevojshme parandaluese si inspektimi, testimi etj.;
 • Si dhe punë dhe detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi.

KRITERET E PUNËSIMIT:

 • Të këtë të kryer së paku shkollën e mesme - drejtimi teknik (ndërtimtari, makineri, elektro, hidro) ose të ngjashme;
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune profesionale;
 • E preferueshme njohja e gjuhëve të huaja, sidomos asaj angleze;

3. MIRËMBAJTËS I OBJEKTIT (SHKABAJ, PRISHTINË)

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

 • Ndihmon mirëmbajtësin në kryerjen e punëve ditore të tij;
 • Bën servisimin e pajisjeve hidro-elektrike sipas nevojës;
 • Ndërmerr masa të nevojshme parandaluese si inspektimi, testimi etj.;
 • Si dhe punë dhe detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi.

KRITERET E PUNËSIMIT:

 • Diplomë e shkollës së mesme (e preferueshme, por jo obligative);
 • Përvoja e punës e ngjashme është e preferueshme;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore dhe punë nën presion;

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në hr@rugove.eu duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 7 prill 2019, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar askënd dhe inkurajon të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.

 

TAGS: Korporata Rugove, PejeKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 6672
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC