Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e të Patundshmërive (3)

Afa Real Estate
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AFA REAL ESTATE  hap konkurs për:
Agjent/e të Patundshmërive (3 vende)
Detyrat:

 • Mbledhja dhe përpunimi i ofertave për prona për shitje dhe qira
 • Mbledhja, përpunimi dhe përgjigja ndaj kërkesave të klientëve
 • Ndërmjetësimi në procesin e shit-blerjeve apo qiradhënieve
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientë në lidhje me kërkesat e tyre
 • Administrimi i kontakteve dhe takimeve
 • Të këshillojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet dhe çështjet tjera të ndërlidhura
 • Bashkëpunim i ngushtë me kolegët e departamenteve të tjera.

Kriteret:

 • Të ketë të kryer universitetin (preferohen fushat relevante në  Patundshmëri)
 • Preferohet të ketë një eksperiencë në shitje
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese & negociuese
 • Të disponojë Patentë shoferi

Kushtet e pagesës-pagë fikse plus përqindje në realizim

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@afa- rks.com. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 1,709
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management