Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Një kompani e njohur  në fushën e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punësoje:

                        Shitës ambulantiv/M Prishtine (3 pozita)

 Detyrat dhe përgjegjësitë               
· Identifikimi i mundësive të reja të shitjes
· Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren
· Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore
·  Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
·  Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

                                                   Kerkesa per kandidatet:

 -Te kene experience pune  ne kete fushe me se paku 1 vit
-Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 -Posedimi I lejes se  drejtimit.
 -Universiteti perben avantazh.
 -Mosha  22-30 vjec.
 -Paga do te jete e kenaqshme.
 -Faza trajnimit paguhet
-Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

 Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail enrik.topalli@elkaks.com  

 

Shikime 1,318
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management