Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Praktikant në Qendrën e Thirrjes në Zyrën Qendrore në Prishtinë

TEB Banka
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TEB një ndër bankat më me renome në mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e BNP Paribas
TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën:

Praktikant në Qendrën e Thirrjes në Zyrën QendrorePrishtinë
Përgjegjësitë:

  • Të përgjigjet në të gjitha thirrjet që pranon, të asistoj klientët në çdo kërkesë apo problem që mund të kenë; i qetë dhe i kujdesshëm gjithmonë t’u ofroj këshilla profesionale.
  • Në bazë të kërkesave të bankës që shfaqen bën thirrje tek klientët, qoftë për t’i njoftuar pë produkte apo shërbime të reja apo edhe për informata tjera administrative.
  • Monitoron proceset dhe procedurat në qendrën e thirrjeve dhe rekomandon zgjidhjen më të mirë me të re dhe funksionale

Kualifikimet e kërkuara:

  • Së paku të jetë Student në fakultetin Ekonomik
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

Puna zhvillohet me ndërrime- Qendra e Thirrjes punon 24 orë.
Ofrohet kontratë praktike për 6 muaj
Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës
www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 24.05.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management