Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Distance Academia LLC hapë konkurs për 55 vende të lira të punës.
 
Nëse jeni person i motivuar, kreativ dhe mbi të gjitha i vëmendshëm ndaj detajeve, aplikoni për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.
 
Si rezultat i rritjes së kërkesës për shërbimet që ofron, Distance Academia kërkon kandidat të motivuar që të aplikojnë si LIGJËRUES pranë platformës sonë për pozitat:
 • Photoshop – 2 Pozitë
 • Adobe Illustrator – 1 Pozitë
 • Adobe XD | UI & UX Design – 1 Pozitë
 • Adobe Premiere Pro – 1 Pozitë
 • Adobe Lightroom – 1 Pozitë
 • Corona Render – 1 Pozitë
 • Lumion – 1 Pozitë
 • Maya – 1 Pozitë
 • Grasshopper Rhino 3d – 2 Pozita
 • SketchUp – 1 Pozitë
 • ArchiCAD – 1 Pozitë
 • Blender – 1 Pozitë
 • After Effects – 1 Pozitë
 • Masterclass për Fotografi – 3 Pozita
 • Social Media Marketing – 1 Pozitë
 • WordPress – 2 Pozita
 • Python Programming – 1 Pozitë
 • Laravel PHP Framework – 1 Pozitë
 • JavaScript – 1 Pozitë
 • iOS App Development – 1 Pozitë
 • Kurs për Gitarë – 1 Pozitë
 • Kurs për Piano – 1 Pozitë
 • Kurs për Vallëzim – 3 Pozita
 • Revit Map Electrical – 2 Pozita
 • Revit Map Mechanical HVAC– 1 Pozitë
 • Revit Map Mechanical Plumbing– 1 Pozitë
 • Inventor Essentials – 1 Pozitë
 • SAP 2000 – 1 Pozitë
 • CSi Bridge – 1 Pozitë
 • CSi Detail – 1 Pozitë
 • SOFiSTiK – 1 Pozitë
 • SOFiCAD – 1 Pozitë
 • GEO 5 – 1 Pozitë
 • PLAXIS – 1 Pozitë
 • Primavera – 1 Pozitë
 • DIANA FEA – 1 Pozitë
 • MathCAD – 1 Pozitë
 • Dlubal – 1 Pozitë
 • Allplan – 4 Pozita
 • ProtaStructure – 2  Pozita
 • Scia – 2 Pozita
 • WaterCad – 1 Pozite
Kualifikimet:
 • Duhet të ketë të përfunduar nivelin Bachelor të studimeve;
 • Njohuri të mira të kursit,
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe arritjes së objektivave;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese;
 
Afati i fundit per aplikim: 17.06.2022

Shikime 5,745
Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 17/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Contract
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management