Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Professional Alarm L.L.C është një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të ndryshme të sigurisë si: Sistem I kamerave - CCTV, kontroll i qasjes, videofoni, Smart Home, sisteme të alarmit për paralajmërim dhe shuarje automatike të zjarrit, alarme kundër vjedhjes, sisteme të zërimit, sisteme kundër vjedhjës se artikujve – antishop lifting, sisteme të radio komunikimit, GPS,  barriera automatike, motorra të dyerve, rrjete Lan & Wan, Fiber optik dhe sisteme tjera te sigurisë.

Professional Alarm L.L.C, është në fazën e rritjes së kapaciteteve të stafit dhe shërbimeve, si dhe shtrirjën e shërbimeve tona që të jemi sa më afër partnerëve tanë,

Shpall konkurs për vend të lirë pune:

Pozita: Shitës në filialen në Prizren (1 pozitë), 

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Pervojë pune në shitje minimum 1 vit, e preferuar njohuri në sisteme te sigurisë,
  • Të kenë te përfunduar shkollimin e lartë,
  • Aftësi të mira komunikuese, në të shkruar dhe në të folur;
  • Të njohë gjuhën angleze (e preferueshme)
  • Të ketë njohuri të mira në Microsoft Office; e preferuar edhe ne programe te shitjes;
  • Të posedoj patent shofer, kategori B,
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese,
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Afati dhe forma e aplikimit:

 Afati i aplikimit është deri me daten 31.05.2022 . Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera qe deshmojnë kualifikimin dhe përvojen e punës, përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@professionalalarm.eu

Shikime 886
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management