Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e për Call Center Gjuhë Gjermane (10)

Zone Kosova
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zone Kosova kërkon 10 agjent/e për Call Center Gjuhë Gjermane

Kualifikimet e nevojshme:

 • Njohja e mirë e gjuhës Gjermane B1+, B2+
 • Përvojë pune në Call Center

Përgjegjësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi në shitje të produkteve
 • Aftësi të mira të punës me kompiuter
 • Të jenë të aftë për punë ekipore dhe individuale

Kushtet që ofrohen:

 • Paga mbi 500 euro
 • Bonuse në bazë të performances në punë.
 • Mundësi udhëtimi në bazë të projektit.
 • Trajnim dhe avancim edhe pas kryerjes së trajnimit intenziv.
 • Kushte dhe ambient pune të mrekullueshëm, të përshtatura sipas kërkesave të të punësuarit me përputhje me standardet e përcaktuara me ligj.
 • Pagesë e rregullt në bazë të kontratës së punës.
 • Avancim në bazë të rezultatit në punë.

Aplikimi:

Kandidatet e interesuar te dërgojnë CV-në email: zonekosovarks@gmail.com për më

shumë të kontaktojnë në: +383 44 892 767.

Adresa: Rr.Uran Ajeti, nr. 79, Prishtinë.

Shikime 1,497
Kategoria Telekomunikim
Skadon 15/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management