Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkojmë IT Support

Departamenti: IT
Lloji I punës: Praktikant
Orari i punës: 40 orë në javë (orar të plotë)
Kohëzgjatja: 4 muaj me mundësi punësimi
Lokacioni: Prizren

Kriteret:

 • Student i shkencave kompjuterike ose fakultete të ngjashëm
 • Njohuri të mira në instalim & menaxhim të sistemeve operative
 • Njohuri në rrjete kompjuterike
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Aftësi të mira komunikimi

Përparësi:

 • Kandidatët të cilët kanë ndjekur apo janë të certifikuar në CCNA ose Microsoft certifikime
 • Njohja e gjuhës gjermane

Cilësi personale:

 • Integritet personal
 • Të jetë i/e respektueshëm dhe i/e sjellshëm
 • Integritet të lartë dhe aftësi të punoj nën presion
 • Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

Detyrat:

 • Ekzekutimin e kërkesave në sistemin operativ Windows
 • Ekzekutimin e kërkesave me pjesët e hardware-it të kompjuterit
 • Instalimin dhe mirëmbajtjen e software-it
 • Ekzekutimin e kërkesave në rrjetin kompjuterik
 • Të jetë në gjendje të reagoj shpejt në një ambient shumë dinamik
 • Mirëmbajtje dhe ndihëm për pajisjet teknologjike (Kompjuter, Printer, Scaner, Rrjeta)
 • Mbajtja e raporteve

Ju ofrojmë:

 • Mundёsi pёr zhvillim personal dhe tё karrierёs pёr individёt me ambicie, profesionalizёm dhe pёrkushtim pёr standarde tё larta tё performancёs
 • Ambient miqësor dhe modern për punë
 • Shumë benefite shtesë
 • Ekip miqësor dhe profesional

Të interesuarit të dërgojnë një CV dhe një letër motivuese në këtë E-Mail-Adresë : job@baruti.ch

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë

Shpallja është e hapur deri më datën 30.05.2022

Shikime 1,816
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 30/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management