Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovarë. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat:

Koordinator/e i/e Marketingut


Përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për të planifikuar dhe për të mbikëqyrë kampanjat dhe aktivitetet e marketingut për kompaninë,
 • Koordinon të gjitha operacionet e marketingut në mënyrë që të jenë të suksesshme duke përmbushur qëllimet e përcaktuara nga menaxhmenti.
 • Kontribuon në implementimin e strategjive të marketingut,
 • Koordinon reklamat dhe fushatat promocionale për produktet nëpër kanale të ndryshme mediale (fletushka, rrjete sociale, etj.),
 • Mban lidhje me grupet e interesit dhe konsumatorët për të nxitur suksesin e aktiviteteve dhe për të rritur prezencën e kompanisë në treg,
 • Përgatit materialet për fletushka dhe mbikëqyrë shpërndarjen,
 • Kryen hulumtime të tregut për t’i identifikuar mundësitë për promovim dhe rritje,
 • Zhvillon ekipin përbrenda dhe ekzekuton koncepte të reja,
 • Në bashkëpunim me menaxhmentin përgatit buxhetin si dhe bën monitorimin e shpenzimeve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Duhet të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik (Marketing, Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme),
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë punë relevante,
 • Ti njoh mirë teknikat dhe metodat hulumtuese të tregut dhe të të dhënave statistikore,
 • Ti njoh mirë mediat sociale si dhe web analitics,
 • Të jetë analitik/e, metodik/e dhe i/e organizuar,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, kreativ dhe qasje pozitive ndaj klientëve,
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të paketës MS Office,
 • Njohja e programeve të dizajnit është përparësi,
 • I/E gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
Afati për aplikim deri me datë: 16.06.2022
Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shikime 1,555
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 16/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management