Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Montues i Sistemeve të Kamerave dhe Alarmeve të Sigurisë (6)

Security+
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TITULLI: Montues i Sistemeve të Kamerave dhe Alarmeve të Sigurisë (6)

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Security+ hap konkurs për punësimin e teknikëve, montuesve dhe inxhinierëve për instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të kamerave dhe alarmeve të sigurisë.

Detyrat dhe Obligimet

  • Instalimi dhe mirëmbajtja e sistemeve të kamerave dhe alarmeve të sigurisë
  • Ndjekja e trajnimeve të industrisë të sponzoruara nga kompania
  • Përfaqësim i denjë i kompanisë gjatë ekzekutimit të detyrave

Benefitet

  • Punësim afatëgjatë (kontratë shumë vjeçare pas përfundimit të periudhes provuese)
  • Pagë mbi mesataren e industrisë
  • Pagë shtesë të bazuar në performancë
  • Trajnime në fushen e sigurisë për brendet më të njohura të industrisë

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në e juaj në e-mail adresen sigurohu@securityplus-ks.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do ftohen për intervistim.

SECURITY+ është punëdhënës që ofron mundësi të barabarta dhe që është i përkushtuar ndaj diversitetit dhe gjithëpërfshirjes në vendin e punës. SECURITY+  merr vendime për punësim bazuar vetëm në kualifikime, merita dhe nevoja të organizatës.
www.securityplus-ks.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management