Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Serviser

Quaranta
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Quaranta shpall konkurs për pozitën:   

Serviser

Përgjegjësitë dhe detyrat: 

  • Bashkëpunon me ekipin e kompanisë për të realizuar detyrat që i caktohen;
  • Viziton pikat sipas route planit;
  • Kontrollim i paisjeve (aparat-mulli)
  • Kërkohet të përkujdeset për mirëmbajtjen e aparatave dhe pajisjeve të kafesë për  të gjithë klientët e kompanisë;
  • Bën montim dhe demontim të pajisjeve.

Kualifikimet e kërkuara: 

  • Kandidati duhet të ketë njohuri profesionale me veglat elektrike, pajisjet, rrymën dhe hidraulikën;
  • Kërkohet përvojë e punës në lëminë e servisimeve;
  • Menaxhim shumë të mirë të kohës, orar fleksibil dhe gatishmëri për punë;
  • Kandidati duhet të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të ketë sjellje profesionale ndaj klientëve;
  • Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke ardhur fizikisht tek zyret në lagjen Arberia (Dragodan).

Nr. kontaktues: +38343585059 ose +38344502182

 

Shikime 503
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 14/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management