Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjente e Shitjes (F)

YLLI PASHTRIKU
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
SH.P.K.YLLI PASHTRIKU  eshte kompani me pervoje shumevjeqare ne industrine e lengjeve dhe hotelerise.
Te gjithe te interesuarat qe duan te jene pjese e stafit tone ,ftohen te aplikojne per pozitat e hapura
  • 2 AGJENTE SHITJES( FEMRA )PER PRISHTINE
  •  2 AGJENTE SHITJES( FEMRA )PER GJAKOVE
DISA NGA DETYRAT KRYESORE PER POZITEN:
  • Merret me shitjen ne terren te produkteve te kompanise sone
  • Mirembane klientet ekzistues
  • Hulumton tregun dhe konkurencen
  • Ofron produktin-sherbimin me te mire per ata
KUALIFIKIMET
  • PATENT SHOFER KATEGORIA B,
  • TI PERSHTATET ORARIT TE PUNES
  • TE JETE E GATSHEM PER PUNE EKIPORE
 
SI TE APLIKOHET:
Cv e juaj mund ti dergoni ne email adress:
ylli_pashtriku@hotmail.com apo te kontaktoni ne nr.tel:
044-260-960, +38343833320, +38349507555.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management