Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e të Shitjes

Pure Health
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Pure Health e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve shëndetsore, shpallë konkurs.

AGJENT/E TË SHITJES

 • Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte
 • Mardhenie profesionale me klient në kërkesat e tyre
 • Organizon trajnime të vazhdueshme për rritje në pozitë dhe arritje në karier
 • Multi level marketing business 

Kandidati duhet të plotësoj këto kushte

 • Të ketë aftësi të mira komunikuese
 • Veturë personale apo në shfrytëzim 
 • Çiftet kanë përparsi (burrë/grua, shok/shoqe, motër/vëlla…)

KOMPANIA OFRON

 • Çertifikim ndërkombëtarë
 • Mundësi punësimi jashtë vendi (Europë/Amerikë)
 • Orari Part Time/Full Time
 • Paga me mundësi zgjedhje Bazë/Përqindje e bazuar në standarde Europiane

Të interesuarit te aplikojnë në mes të kësaj email addrese:

purehealth.worldwide1@gmail.com

Nr. kontaktues 049 884 274/ 049 201 017

Viber/Wpp       +382 69 711 442/ +383 49 201 017

Shikime 1,786
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management