Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                 SushiCo Kosova Sh.P.K


Afati për aplikim:       Deri më: 05/06/2022

Pozitat: Ndihmës kuzhinier/e , Delivery (Motorrist) , Ndihmës Kamarier/e , Arkatare, Operatore telefonike.  (8 vende te punës )            

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.


Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier/e

 • Pergatitja e ushqimeve;
 • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • Të ndihmoj kolegët gjatë kryerjes së detyrave të restaurantit

Detyrat dhe përgjegjësitë për Delivery

 • Paketimet e ushqimeve;
 • Mirëmbajtjen e veturave, motorrave;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • Të ndihmoj kolegët gjatë kryerjes së detyrave të restaurantit;
 • Furnizimin e restaurantit me produkte sipas nevojës

 • Detyrat dhe përgjegjësitë për Ndihmës Kamarier/
 • Sherbimi i ushqimeve dhe pijeve te ndryshme;
 • Rregullimi dhe mirembajtja e zonës së shërbimit;
 • Pergatitja e serviseve;
 • Mikpritja e klientëve;

Detyrat dhe përgjegjësitë për operatore telefonike.

 • Të pranoj telefonata të porosive;
 • Të ndihmoj në paketimin e produkteve ushqimore;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • Të ndihmoj kolegët gjatë kryerjes së detyrave të restaurantit;
 • Të adresoj problemet dhe kritikat tek menaxherët;
 • Mikpritjen e klientëve;

Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Të ketë së paku 1 vjet përvojë pune në fushat përkatëse;
  Të punoj me orar fleksibil;
 • Të jetë bashkëpunues/e;
 • Te jetë korrekt dhe I saktë në orar;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre me fotografi, t’i dërgojnë në e-mailin: info@sushicokosova.com

Shikime 1,587
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 12/06/22 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management