Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitëse (8)

Ravmen Kosova
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
8 Pozita të hapura për shitëse në lokalin Ravmen Kosova:
 
Albi Mall - 2 Shitëse
Grandstore - 2 Shitëse
Abi Çarshia - 4 Shitëse
 
Kandidatet e interesuara duhet t’i plotësojnë këto kritere:
  • Aftësi në sektorin e shitjes
  •  Aftësi të komunikimit
  • Të jenë të motivuara dhe ambicioze

Të interesuarat duhet të dërgojnë CV-në në  emailin:  ravmenkosova@gmail.com

Kandaditet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 1,406
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management