Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Nikoqire (Pastruese e Dhomave)

Hotel AFA
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Nikoqire (pastruese e dhomave)

Ju do të jeni përgjegjës për pastrimin e dhomave dhe zonave të zakonshme, ndërrimin e shtretërve dhe njoftimin për mirëmbajtjen.

Kërkesat:

  • Shëndeti dhe qëndrueshmëria e mirë fizike
  • Aftësi për të punuar me pak ose aspak mbikëqyrje, duke përmbushur standarde të larta të performancës
  • Aftësia për të ndjekur udhëzimet
  • Diploma e shkollës së mesme nuk është e obligueshme

 

Të gjithë kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr@hotelafa.com deri më datë 01.06.2022, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 590
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 01/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management