Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamarier, Kuzhinier, Mirëmbajtëse, Shankist

Sonder
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs               

Sonder deshiron ti shpall keto pozita te lira pune: 
 

Kamarier 

Kuzhinier 

Mirëmbajtëse 

Shankist 

Aplikimetsonder.prishtina@gmail.com dhe 049206092

Shikime 582
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 13/06/22 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management