Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mini Komercialista(2), Merchandeiser (6)

Jaffa Champion
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lengjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:

KONKURS

 Për rekrutim të pozitave:
2 Mini Komercialista ( shitës ambulantiv )
(Tereni : Gjilan)
6 Merchandeisera
(Tereni: Prishtinë, Gjilan, Peje, Prizren, Gjakovë, Mitrovicë dhe Skenderaj )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes konkretisht në rrjetin e Komerciales ose punë të ngjashme së paku dy vite të kësaj lamie;

-          Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 20.05.2022, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Shikime 1,428
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management