Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Menaxher/e i/e Pikës (Gjilan, Babush-Ferizaj)

Exfis
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimet e punës

Gjilan, Babush / Ferizaj

Jemi në kërkim të një Menaxheri/e për pikën tonë në qytetin e Gjilanit që përshtatet me vlerat dhe kulturën e Ex Fis.

Ndërtimi dhe zhvillimi i kompanisë në bazë vlerave të:

  • Integritetit,
  • Ndjekjes së pandalshme të kualitetit dhe përsosmërisë,
  • Kulturës së disciplinës,
  • Respektit dhe kujdesit për individin.

Ju lusim që interesimin ta shprehni me shkrim përmes dërgimit te CV në hr@exfis.com


Jemi në kërkim të një Menaxheri/e për pikën tonë në fshatin Babush, Ferizaj që përshtatet me vlerat dhe kulturën e Ex Fis.

Ndërtimi dhe zhvillimi i kompanisë në bazë vlerave të:

  • Integritetit,
  • Ndjekjes së pandalshme të kualitetit dhe përsosmërisë,
  • Kulturës së disciplinës,
  • Respektit dhe kujdesit për individin.

Ju lusim që interesimin ta shprehni me shkrim përmes dërgimit te CV në hr@exfis.com

Exfis Footer

Shikime 1,258
Kategoria Menaxhment
Skadon 12/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj, Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management