Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: Administratë

Pershkrimi I punes:

 • Regjistron pranimin e pagesave te klienteve;
 • Regjistron pagesat e blerjeve cash;
 • Regjistron pagesat me POS;
 • Barazon arken fizike me ate ne sistem ne baza ditore
 • Raporton te menaxheri financiar ne baza ditore
 • Bene rezervimin e mallit ne baza ditore, si dhe
 • Ndonje detyre shtese me kerkese te menaxhmentit lidhur me poziten ne fjale.

Njohurite dhe Shkathtesite:

 • Te jete I/e diplomuar ne fushen e Financave;
 • Rekomandohet njohja e gjuhes Angleze;
 • Rekomandohet njohja e programit office ( vecanerisht Excel);
 • Rekomandohet minimalisht dy vite pervoje pune ne arke ose ne fushen e financave ( eshte perparesi);
 • Te jete I gatshem te punoj ne grup ( perparesi kane kandidatet qe jane me te hapur dhe bashkepunues);
 • Te respektoj cdo rregull dhe reforme te kompanise;

Dokumentet e kerkuara:

 • CV;
 • Diplomen universitare dhe cdo document tjeter shtese relevant;
 • Reference te punes nese ka.

Ju lutem, CV dhe dokumentet perkatese t’i dergoni ne emailin info@agimicompany.com, te rubrika SUBJEKT te ceket Emri, mbiemri dhe pozita e kandidatit/es.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.

Konkursi eshte I hapur 30 dite, nga data e publikimit.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management