Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Operator i linjës së prodhimit (3)

Kontura
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONTURA SH.P.K. ndodhet në PEJË, Kosovë dhe është pjesë e Industrisë së Prodhimit të Produkteve Plastike. Llabjan (mbrapa ELKOS Group) Rr. për Lutogllav

KONTURA SH.P.K. në bazë te kërkesës së paraqitur, për risistemimin e vendeve të punës, shpall:

Konkurs pune

 • Operator i linjës së prodhimit (3 vende të lira)

PUNËT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE

Nën mbikëqyrjen direkte të Drejtorit të Prodhimit dhe Shitjes, do të kryej këto detyra:

 • Bën monitorimin e të gjitha proceseve në prodhim
 • Identifikon problemet dhe ofron mundësi të zgjedhjës
 • Bën kontrollin e kualitetit të produktit
 • Koordinon stafin gjatë ndrrimit
 • Kontrollon stafin mbi përgjegjësitë dhe përmbushjen e detyrave
 • Përgjegjës për organizimin e punëve të stafit dhe orarit të punës sipas ngarkesave
 • Fleksibil në orarë
 • Përgatit raporte të ndryshme dhe i dorëzon ato Drejtorit të Prodhimit sipas kërkesës;
 • Raporton në baza ditore mbi ecurinë e proceseve

PËRGATITJA DHE SHKATHTËSITË PROFESIONALE:

 • Të ketë Diplome Universitare – preferohet diplome e fakultetit të Makinerisë dhe Ndërtimtarisë
 • Përvoj pune relevante në menaxhim, prodhim (e preferuar)
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punëve
 • Aftësi në vendimarrje dhe punë ekipore
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar)
 • Të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese
 • Njohuri elementare në lëminë përkatëse
 • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues

PAGESA:

Pagesa do të jetë

 • Viti i pare 500 Euro Neto
 • Viti i dyte 600 Euro Neto
 • Pagesa për ndrrimin e tretë është 30% më shumë
 • Pagesa për ushqim do të jetë 75.00 Euro në muaj
 • Pagesa për transport do të jetë 30.00 Euro në muaj

ORARI I PUNËS:

3 ndrrime

Ditët: e hënë – e shtunë

Pushimi: 45 minuta

Punë praktike do të jetë 2 javë (me pagesë)

 • Ndihmës operator i linjës së prodhimit (9 vende të lira pune)

PUNËT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE

Nën mbikëqyrjen direkte të Operatorit të linjës së prodhimit, do të kryej këto detyra:

 • Kontrollon makinerit e prodhimit dhe I vendos ato në funksion
 • Kryen me përgjegjësi detyrat e dhëna nga mbikcyrësi
 • Fleksibil në orarë
 • Informon mbikcyrësin e punës për çfardo parregullsie në prodhim dhe ambientet e punës

Kualifikimet:

 • Të jetë i moshës mbi 18 vjeç
 • Të ketë përvojë pune në fushën relevante (e dëshiruar)
 • Të ketë shkathtesi organizative dhe të menaxhimit te kohës.

PAGESA:

Pagesa do të jetë

Viti i parë 400 Euro Neto

 • Pagesa për ndrrimin e tretë është 30% më shumë
 • Pagesa për ushqim do të jetë 75.00 Euro në muaj
 • Pagesa për transport do të jetë 30.00 Euro në muaj

ORARI I PUNËS:

3 ndrrime

Ditët: e hënë – e shtunë

Pushimi: 45 minuta

Punë praktike do të jetë 2 javë (me pagesë)

Të gjithë kandidatët duhet të jenë të regjionit të Pejës

Çfarë ju ofrohet:

 • Sigurimi në vendin e punës
 • Një vend pune i sigurtë në një kompani që vepron në tregun vendor dhe ndërkombëtar, me plane të mëtejme zgjerimi në treg
 • Një atmosferë pune e hapur dhe miqësore, me një ekip të motivuar dhe dinamike
 • Të gjithë aplikuesit duhet të kenë konsideratë për një kontratë afatgjate (2 – 4 vjeçare)

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: fishbonerks@gmail.com apo të kontaktojn në numrin e telefonit: +383 49 660 690 deri më datën 23.05.2022

Shikime 619
Kategoria Prodhim
Skadon 23/05/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management