Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Arkitekte, Junior Arkitekte

Vintage Architecture
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vintage Architecture po rritet!

Ne po kërkojmë:

Arkitekte,
Junior Arkitekte

Kandidatet e motivuara dhe të interesuara për punë ti bashkangjiten ekipit tonë.

Kandidatet e interesuara duhet ti plotësojnë këto kritere:

  • Të kenë mbaruar apo të jenë në përfundim të studimeve.
    Të zotërojnë njohuri të mira në Archicad
    Njohja e  3DSMax, Photoshop dhe Lumion është përparësi.
    Të kenë etikë profesionale,

Kurse, përparësi kanë kandidatet me njohuri të mira në gjuhën Angleze apo Gjermane dhe aftësi të mira komunikuese.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes email adresës:
info@vintage-arch.com

Aplikacioni duhet të përmbaj titullin për rolin e punës në të cilin po aplikoni, CV-në tuaj dhe Portfolion me punimet tuaja të zgjedhura.

Pas fazës së aplikimit vetëm kandidatet e përzgjedhura do të
kontaktohen.

Zyra projektuese gjendet në Ferizaj dhe vendi i punës ofrohet për kandidatët që janë të gatshëm të punojnë fizikisht në zyrë dhe jo online.
Suksese!

Shikime 422
Kategoria Arkitekturë
Skadon 11/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management