Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për:

 1. Dy (2) dizajnerë grafikë
 2. Dy (2) montazhierë me përvojë
 3. Dy (2) kameramanë me përvojë
 4. Dy (2) kameramanë praktikantë

Kriteret për pozitën dizajner grafik:

 1. Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
 2. Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
 3. Përvojë pune
 4. I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.

Ju lutem, bashkëngjitni ne CV dizajnet e punuara më herët, PDF ose JPG.

Kriteret për pozitën montazhier me përvojë:

 1. Të ketë njohuri të shkëlqyer teknike në programet: Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop
 2. Së paku 1 vit përvojë pune në punë të ngjashme
 3. Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur
 4. Aftësi për të punuar qetë nën presion dhe si pjesë e ekipit
 5. Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetiniciativë

Kriteret për pozitën kameraman me përvojë:

 1. Të ketë përvojë pune së paku 1 vit
 2. Aftësi për të punuar me ndërrime
 3. Të ketë vullnet pune në këtë sektor
 4. Të ketë patentë shofer të kategorisë B

Kriteret për pozitën kameraman praktikantë:

 1. Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 2. Të ketë vullnet për punë dhe të jetë i gatshëm të mësojë
 3. Aftësi për të punuar me ndërrime

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: konkurset@kosovapress.com

Shikime 1,222
Kategoria Gazetari, Shtyp & Media
Skadon 11/06/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management