Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Gazetar/e në Byronë në Prishtinë

Radio Evropa e Lirë
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Radio Evropa e Lirë hap konkurs për:

Gazetar/e në byronë në Prishtinë

Kandidati/ja kërkohet që të ketë diplomë të Masterit në gazetari apo në ndonjë fushë të ngjashme, si dhe të paktën 5-8 vjet përvojë pune si gazetar/e.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, në këtë adresë mund t'i shikoni procedurat e aplikimit: https://www.rferl.org/jobs/detail/BSSB052-2201.html

Shikime 706
Kategoria Gazetari, Shtyp & Media
Skadon 10/06/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management