Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor/e për Dyqan

Boutique Runway
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkojmë: Puntorë/e për dyqan të veshjeve.

Përvoja e punës:

Së paku 2 vite në seketorë të ngjajshëm

Detyrat dhe përgjegjesitë:

Mirëmbajtja, pastërtia dhe rregulli

Mikëpritja dhe shërbimi i klientëve.

Të interesuarit të dërgojnë Cv-në në
email: Vjosajuniku@hotmail.com

Vendi Prishtinë
Orari i plotë

Shikime 1,239
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/06/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management